ESC, hill start, driving mode etc, Problems !

Manders Mustang

The Boss
Joined
Dec 3, 2015
Messages
13,107
Reaction score
2,452
Location
Birmingham - United Kingdom
First Name
Steve
Vehicle(s)
2016 Race Red Ecoboost
Vehicle Showcase
1
Did you ever find out a solution to this? Getting similar messages on my '19 GT
It is the ABS sensor, seen it loads of times now a days.
 

ohmikeguard

Member
Joined
Dec 21, 2018
Messages
6
Reaction score
1
Location
South West London
First Name
Mike
Vehicle(s)
2017 Mustang Fastback 5.0L
No had no luck with this, having said that it has not happened the last month or Two, last time it happened I didn't stop and kept driving with warning light on, which then re set itself within 400/500 yards.

My best guess is the sensor for tyre pressure, or electrical gremlin,
Its booked in at the dealers next week to be looked at, I don't expect anything to be found, just covering myself, and that its noted with ford before 12 months are up, also they are supposed to be replacing my puddle lights (if they ever turn up)

Hey man,

Have you ever had this issue come up again since?

Have you needed to change anything to solve it?

Had it come up today!!
 
OP

welsh treg

Mid life crisis guy
Joined
Aug 8, 2015
Messages
379
Reaction score
113
Location
Sunny West Wales
Vehicle(s)
Pony power
  • Thread starter
  • Thread Starter
  • #18
Hey man,

Have you ever had this issue come up again since?

Have you needed to change anything to solve it?

Had it come up today!!
Never did get to the bottom of it, ABS sensor would seem to be the problem,

That was my first mustang
 

Advertisement





 
125 - Nemesis UK - 1


Advertisement
Top